Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 1

Om Varmefag Fyr og Flamme

En ledende leverandør

Fyr og Flamme ble etablert av Arve og Bente Evensen i 1993. Fyr og Flamme har på kort tid blitt en ledende leverandør innen ildsteder, peisutstyr og stålpiper. Vi er medlem i Varmefag, en kjede av fagforhandlere i Norge. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.

Vår avtale er denne:

Du kommer og velger hvilket ildsted du vil ha - vi ordner resten! Vi hjelper deg å velge hvis du ønsker det. Vi henter, bringer, monterer og garanterer! Alt for at det skal bli mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi hjelper deg å velge riktig, slik at du får faktisk får det ildstedet du egentlig ønsker deg.

Håndverksavdelingen

I håndverksavdelingen har vi sertifiserte og erfarne montører som bistår med montering i henhold til den nye Plan- og Bygningsloven. Vi leverer, monterer og garanterer. For oss er det også viktig å vise respekt for hjemmet ditt, så selvsagt rydder og støvsuger vi opp etter oss. Det skulle bare mangle!

Etter montering

Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen, og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte. Det eneste du da trenger å tenke på, er å skaffe ved til vinteren.

Del på Facebook